dijous, 24 d’octubre del 2013

Crema d'alvocat i cacau / Avocado & cocoa crème

Deliciós i nutritiu berenar el d'avui dematí! A part de l'indispensable meló a primera hora, he investigat a veure què podia sortir de mesclar un batut verd amb una crema de cacau, i vet aquí quin resultat! He tengut testimonis i tot :-)

Deliciosa manera de menjar fulla verda!

~~~

Delicious and nutritious breakfast this morning! Besides the essential melon slices first thing in the morning, I later tried out what could come out from mixing a green smoothie and a cocoa cream, and here's the great result! I even had a witness :-)

Delicious way of eating leafy greens!


***



Crema d'alvocat i cacau / Avocado & cocoa crème


INGREDIENTS

1/2 alvocat / avocado
1 plàtan madur / ripe banana
1 cullerada de cacau pur en pols / Tbsp raw cocoa powder
1/2 cullerada sirop d'àgave / Agave syrup
2 fulles grans de bledes / big swiss chard leaves
1/4 tassó de beguda d'arròs / glass rice drink


- Batre tots els ingredients plegats fins aconseguir una crema untuosa i fina.

- Acompanyar amb cereals inflats, galleta d'arròs o blat de moro, llavors o pipes, o el que l'imaginació aporti. Jo ho he menjat amb galleta d'arròs i un grapat de pipes de carabassa (afegides després de la foto), i per la pròxima hi afegiré sèsam triturat, que no en tenia avui.

~~~


- Blend all ingredients together until it becomes a creamy and smooth mixture.

- Eat it with some puffed grains, rice or corn cake, seeds or nuts, or whatever imagination brings. I had it with rice cakes and a few pumpkin seeds (added after pictures were taken), and next time it'll be ground sesame seeds, which I was out of today.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada