dimecres, 6 de novembre de 2013

Gratin de bròquil, pastanaga i tofu / Broccoli, carrot & tofu casserole

És hora de donar-li una mica de branca al forn, així que toca recepta gratinada. En aquest cas, una combinació de verdures que me xifla (bròquil + pastanaga) més una mescla de tofu fi i espècies. 

~~~

It's about time to give the oven some action, so here goes a casserole recipe. This time, a vegetable combination that thrills me (broccoli + carrot) plus a batter of tofu and spices.

***



Gratin de bròquil, pastanaga i tofu / Broccoli, carrot & tofu casserole

INGREDIENTS

- Bròquil / broccoli
- 2 pastanagues / carrots
- 1 tros de carabassí / piece of zucchini
- 1/2 paquet de tofu fi / block silken tofu extra firm
- 1 culleradeta cúrcuma / tbs turmeric
- beguda vegetal (arròs) / veg drink (rice)
- 1 cullerada de llevadura de cervessa / Tbsp yeast extract
- 1 cullerada ceba en pols / Tbsp ground onion


- Pelar i trossejar les pastanagues i el bròquil i posar a coure al vapor durant 7-10 minuts.

- Encendre el forn a 180º.

- Dins el recipient de la batedora ajuntar la resta d'ingredients i batre fins aconseguir una textura fina.

- Abocar les verdures + el carabassí a cubs) regades amb la mescla dins una greixonera o recipient de forn i gratinar durant 10 minuts.

- Alerta que crema!

~~~

- Peel and chop carrots and broccoli and steam them for about 7-10 minutes.

- Preheat oven 180º.

- Blend all together the rest of the ingredients until a fine and smopth texture.

- Place vegetables (+ diced zucchini) in an oven container and pour batter over them, let gratin for 10 minutes.

- Caution, it's hot!




* Sonant / Playing: Neutral Milk Hotel - Holland 1945 (bé, en realitat el disc sencer / well, actually the whole record)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada