diumenge, 13 d’abril de 2014

Cors d'enciam farcits / Filled lettuce hearts

Per avui petit piscolabis fresquet o ració de verdures crues. Per canviar una mica el format de l'amanida, que no té perquè sempre ser el mateix, i així alimentam, no només el nostre organisme, sinó també la creativitat. Qui coneix els meus hàbits alimentaris d'aprop sap que gaudesc menjant les fulles d'enciam senceres, i aquí vénen acompanyades d'un farciment bastant típic pel que fa a les amanides. Aquesta recepta és de l'estiu passat, ara encara no hi ha tomàtigues més enllà de les poques que queden de ramellet o seques (amb les quals també es pot fer això).

~~~

For today a fresh snack or raw vegetables portion. For a change when it comes to salad format, it doesn't have to be the same every single time, and thus not only the organism is fed, but also our creativity. Those who know my eating habits closely have witnessed how I enjoy eating plain salad leaves, and this time they come along with a rather typical filling when it comes to salads. This recipe belongs to last summer, as there are no tomatoes available yet, except for the ramellet type (a peculiar kind from my area) or dry ones, which could also be used for this.

***

Cors d'enciam farcits / Filled lettuce hearts

INGREDIENTS

Cors d'enciam / Lettuce hearts
Tomàtiga / tomato
Olives negres / black olives
Julivert / parsley
Oli d'oliva / olive oil
Sal / salt
Llavors de cànem / Hemp seeds


- Fer net els cors d'enciam i eixugar.

- Trossejar la tomàtiga a daus, i picar les olives i el julivert. Mesclar i trempar amb oli i sal al gust.

- Farcir els cors amb la mescla i cobrir amb les llavors de cànem.

- Vitapipes per endins!!

~~~

- Wash and let dry the lettuce hearts.

- Dice the tomato and chop the olives and parsley. Mix to combine and add olive oil and salt to taste.

- Fill the hearts with the mix and top with hemp seeds.

- Vitamiiins ahead!



Escoltant / Listening to: Janis Joplin - Kozmic Blues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada