Aquesta
recepta pren inspiració en una extraordinària sopa que va preparar la
meva Padrina per Nadal l'any passat. La recepta original inclou brou de
carn i lactis (permí que nata o formatge), però ella va tenir la
delicadesa de també fer-ne una part versió vegana expressament per jo.
Tenc una padrina que no me la meresc :D
És rapidíssima de fer, i ara que es temps d'ametlles i comença a fer fret resulta molt recomfortant i adient.
~~~
This
recipe finds its inspiration in an extrordinary soup my grandma
(Padrina) made for Christmas last year. The original recipe has meat
broth and dairy in it (I believe cream or cheese), but she was so kind
to adapt part of it to a vegan version especially because of me. She is
worth all the gold in the planet :D
It's extremely easy to prepare, and since now it's almond season and starting to get chilly, it's quite hearty and suitable.
***
Sopa d'ametlles i coco / Almond coconut soup
INGREDIENTS (1 ració/serving)
4 cullerades soperes d'ametlla en pols / Tbsp ground almonds (or almond flour)
Brou de verdures / Vegetable broth
2 cullerades de llet de coco / Tbsp coconut milk (iogurt de soja està bé també / soya yoghourt is also ok)
Pebre bo / black pepper
- En començar a bollir el brou, abocar les ametlles i coure 2 minuts remenant bé per integrar.
- Afegir la llet de coco (o iogurt de soja) i el pebre bo i deixar coure tot junt durant 30 segons més.
- Au idò, bon profit!
~~~
- As soon as the broth begins to boil, add the almonds and let cook for 2 minutes, stirring well to integrate.
- Add coconut milk (or soya yoghourt) and black pepper and let simmer together for 30 more seconds.
- Hey ho, enjoy the soup!
mmmm que bona!! I quina sort, no tothom pot menjar aquestes sopetes casolanes fetes amb tant d'amor :) Darrerament veig moltes receptes amb llet de coco, té moltes propietats!! Hauré de provar aquesta sopa... Una abraçada
ResponEliminaLa principal propietat de la llet de coco és que és deliciosa!!! Jajaja Tampoc se n'ha d'abusar ja que els greixos del coco són saturats, però amb moderació és un ingredient molt especial i versàtil. Una altra per tu! :-)
Eliminabonissima Antwanet! si hi poses nou moscada li dona un toc excepcional!!! ses llets es poden anar variant, de civada també queda bé. per cert, a mi me l'ensenyaren a fer amb avellanes, molt més pesada però bonissima!
ResponElimina