~~~
Today I'm exhausted, knocked out, D-E-A-D, but my spirit is flying high. Start of a new era at work, changes, new responsabilities and lots of hours. And even tho I don't enjoy doing things in a rush and careless, I did feel like updating with a recipe, so I'll use one already filed and (hopefully) won't take long (er that it already took...).
***
INGREDIENTS
1 albergínia / eggplant
Salsa de tomàtiga / Tomato sauce
1/2 tassa soja texturitzada fina / cup ground TVP
Oli
Sal
Orenga
1 cullerada de farina d'ametlla / Tbsp almond flour
- Tallar l'albergínia al llarg en làmines fines. Deixar drenar dins un colador espolsades amb sal durant 15 minuts.
- Hidratar la soja i mesclar-la amb la salsa de tomàtiga.
- Retirar la sal de l'albergínia amb aigua i estrènyer per fer-li perdre l'excés d'humitat.
- Torrar-les a una paella amb un raig d'oli.
- Encendre el forn a 180º (o grill).
- Dins una greixonera o recipient apte pel forn anar fent capes alternant la mescla de soja i salsa de tomàtiga, un polsim d'orenga i làmines d'albergínia.
- Cobrir els pisos superiors amb una mica de farina d'ametlles i enfornar durant 10 minuts.
~~~
- Cut eggplant into thin slices. Let drain in a colander sprinkled with salt for 15 minutes.
- Rehydrate TVP and mix with tomato sauce.
- Rinse egplant slices and squeeze to let the extra water out.
- Roast them on a pan with a spoonful of oil.
- Preheat oven 180º.
- In a clay pot or oven container alternate layers of soy & tomato mix, oregano and eggplant.
- Cover top with a bit of almond flour and place into oven for 10 minutes.
Escoltant / Playing: Pixie Radio de tranquis...
mmm quina pinta!!!! M'encanten les albergínies!! Aquest estiu n'he menjat moltíssimes de farcides, quina delícia... Ànims per aquesta nova etapa, segur que t'anirà mel ;) Una abraçada!!
ResponEliminaMoltes gràcies! :-)
ResponElimina