dijous, 31 d’octubre del 2013

Porridge de poma / Apple porridge

Bon dia! :-)

Escric des de la saleta de ca nostra, amb el sol matiner entrant pel finestral i inundant-me la cara. Somric de plaer. Per aquest benestar mantiner pentura me fa ganes compartir una recepta de desdejuni recent, concretament d'ahir. Em va fer sentir molt bé, és recomfortant, saborosa, me va satisfer internament i em donà energia per tot el dematí.

~~~

Good morning! :-)

As I type I'm sitting in our living room, sun through the big window and flooding my face. I smile out of pleasure. Perhaps out of this morning well-being I feel like sharing a breakfast recipe, in fact yesterday's. It made me feel very good, it's comforting, tasty, gave me inner warmth and energy for the whole morning.

***



Porridge de poma / Apple porridge

INGREDIENTS


1 tassa de flocs de civada / cup rolled oats
1 poma / apple
Panses / raisins
Ametlles crues / Raw almonds
1 cullerada de sirop d'àgave / Tbsp agave syrup
Canyella / cinnamon
1 cullerada de mantega de cacauet / Tbsp peanut butter
Aigua / water


- Coure els flocs amb una mica d'aigua durant aproximadament 5 minuts.

- Trossejar la poma i batre amb la civada, el sirop i la mantega.

- Esmicolar les ametlles i afegir per damunt, juntament amb les panses i la canyella.

- Nyam nyam.

~~~


- Slightly cook the oats with some water for about 5 minutes.

- Chop the apple and process along with oats, syrup and peanut butter.

- Crush the almonds to top porridge, plus raisins and cinnamon.

- Om nom nom. 


Escoltant / Playing: The uncluded - Boomerang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada